Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Wintercircus Martin Hanson: Griezelig Goed!

Wintercircus Martin Hanson: Griezelig Goed!

Internationale topartiesten vliegen metershoog door de lucht, zijn super lenig, knotsgek komisch en balanceren als de beste. Alles is onderdeel van een spannend verhaal. Want in Hotel chez Nico spookt het. De gasten hebben het eerst niet in de gaten en vertonen hun kunsten alsof er niets aan de hand is. Maar dan slaat de klok twaalf… uit alle hoeken en gaten komen ze... de geesten van het Wintercircus. Ze jagen de gasten de stuipen op het lijf. Hoe dit afloopt? Dat zie je op zondag 4 januari om 13.00 en 16.15 uur in Griezelig Goed! in Theater De Willem.

Wanneer?
4 januari 2015 van 13.00 tot 15.30 uur
Organisator
Wintercircus Martin Hanson
Locatie:
Theater De Willem
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.