Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontspannen Stijldansen

Ontspannen Stijldansen

Twee keer in de maand stijldansen bij Brede WelzijnInstelling ( BWI) P.S. Gerbrandystraat 31 Papendrecht. Elke tweede en vierde maandag van de maand zijn senioren vanaf 19.00 uur welkom (aanvang 19.30 uur). Niet alleen echtparen, maar ook alleenstaanden zijn welkom. Een bijzondere uitnodiging aan de heren hierbij, omdat de dames in de huidige groep in de meerderheid zijn.

Aan bod komen naast de Latijns-Amerikaanse dansen als rumba en cha-cha ook ballroom dansen als quickstep en Engelse wals. U kunt uiteraard een keer vrijblijvend komen kijken of meedoen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met BWI , tel 078-6154741.

Wanneer?
Van 9 september 2013 19.00 uur tot 1 januari 2015 00.00 uur
Organisator
BWI Papendrecht
615 47 41
info@bwi-papendrecht.nl
Locatie:
Dienstencentrum Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.