Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Kerstdiner

Cursus Kerstdiner

Wat is er gezelliger dan met vrienden of familie aan een feestelijk en zelfgemaakt diner te zitten.....
Nog maar een paar maanden en dan is het zover: De feestdagen komen er weer aan!
Voor diegene die dit jaar al vroeg inspiratie op willen doen voor een heerlijk diner tijdens de feestdagen maar niet de hele dag en avond in de keuken willen staan, organiseert Volksuniversiteit Papendrecht vanaf vrijdagavond 14 november in samenwerking met Chef-kok Arnold van Koeveringe de leerzame cursus "een uitgekookt kerstdiner"
In drie lessen leert u hoe u met verse ingrediënten een heerlijk diner op tafel kunt zetten.
Met mooie producten, goede kooktechnieken en een duidelijke planning, leert u het menu zó voor te bereiden, dat u niet over de kook raakt! En natuurlijk wordt er na afloop van elke les met elkaar aan tafel gegaan om het resultaat te keuren.
De lessen zijn 1 x per 14 dagen en worden gegeven in het 'nieuwe' kooklokaal van de Vu.

Wanneer?
Van 14 november 2014 00.00 uur tot 12 december 2014 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.