Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Fancy-Fair Waalburcht

Fancy-Fair Waalburcht

Op zaterdag 29 november is iedereen van harte welkom bij de jaarlijkse Fancy Fair in zorgcentrum De Waalburcht. Van 10.00 tot 14.30 uur vinden bezoekers op deze Rivas-locatie in Papendrecht een divers aanbod van leuke artikelen en is er gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. De ‘Brutel Boys’ zorgen daarbij voor de muzikale noot.

Voor ieder wat wils
Tijdens de Fancy Fair is er voor ieder wat wils: van lekkernijen tot enveloppen trekken. ‘Bezoekers kunnen op de rommel- en boekenmarkt rondsnuffelen bij verschillende kramen  zoals de kraam met zelfgemaakte jam en stoofperen’, vertelt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Waalburcht. ‘Ook zijn de bloemenkraam en Miep’s cadeaukraam aanwezig. Daarnaast kunnen bezoekers een gokje wagen bij het rad van avontuur, het enveloppen trekken en het raden van de kostprijs van een goedgevulde boodschappen-mand.’ In aanvulling maken deelnemers van de loterij kans op mooie prijzen, waaronder een Senseo Sarista, dinercheque en reiskoffer. Loten daarvoor zijn nu al te koop bij de receptie van De Waalburcht en kosten € 0,50 per stuk.  

Bezoekers die liever genieten van een lekkernij of muziek, hoeven zich geen moment te vervelen. ‘Ook aan hen is gedacht: met koffie, thee, fris, warme chocolademelk en nog veel meer is het goed toeven op de Fancy Fair’, vervolgt Marianne. ‘En tijdens het koffiedrinken en het rondsnuffelen zorgen de Brutel Boys voor vrolijke muziek.’

Opbrengst
Net als andere jaren komt de opbrengst van de Fancy Fair ten goede aan de bewoners van De Waalburcht. Marianne: ‘Dit jaar is het een bijdrage aan de aanschaf van een fietslabyrint, waarmee bewoners via een computer in hun ‘eigen’ omgeving kunnen fietsen.’

Informatie
Bezoekers voor de Fancy Fair zijn van harte welkom van 10.00 uur tot 15.30 uur in zorgcentrum De Waalburcht aan Kleine Waal 6 in Papendrecht. Toegang is gratis.

Wanneer?
29 november 2014 van 10.00 tot 14.30 uur
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.