Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sint komt naar Winkelcentrum Westpolder

Sint komt naar Winkelcentrum Westpolder

Van 11.00 tot 16.00 uur valt er voor kinderen van alles te doen. Zo kunnen ze met de Sint op de foto, een pietenmuts maken, tai tai versieren en een etalage speurtocht lopen.
 
Belangrijk nieuws voor kinderen
Uiteraard vindt de Sint het leuk als hij een mooie tekening of kleurplaat van je krijgt. Wie zin heeft kan een pietenmuts knutselen, tai tai versieren en een etalagespeurtocht lopen. Je krijgt een prijsje als de speurtocht goed gedaan is (je moet een zin raden).
 
Inpakservice voor Sint (en ook voor ouders)
Om de pieten een beetje te ontlasten bieden alle winkeliers van winkelcentrum Westpolder een inpakservice aan. De inpakservice start vanaf aanstaande zaterdag 29 november. Ook op de extra koopavond, donderdag 4 december kunt u tot 20.30 uur hier terecht. U kunt cadeaus die op het winkelcentrum gekocht zijn gratis in laten pakken op vertoon van de kassabon. De inpakservice is ook na 5 december aanwezig en kunt u t/m 24 december u kerstaankopen feestelijk in laten pakken. Op het winkelcentrum word aangegeven waar de inpakservice staat.
 

Wanneer?
29 november 2014 van 11.00 tot 16.00 uur
Organisator
Winkelcentrum Westpolder
Locatie:
Jan van Goyenstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.