Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontdek alles over media

Apps, social media en smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Maar hoe werken ze en wat kunt u ermee? Ontdek het van 21 t/m 28 november tijdens de Week van de Mediawijsheid bij de Bibliotheek AanZet. Met in Papendrecht de workshop Top 10 apps.

Workshop Top 10 apps (voor iPadgebruikers met enige ervaring)
De tablet (of iPad) bestaat nog maar een aantal jaar, maar is nu al niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het aanbod van apps is enorm en het kan wel eens lastig zijn om een keuze te maken uit dit aanbod. Welke zijn nu echt handig en leuk? Wij hebben voor u een selectie gemaakt van onze favoriete apps. Tijdens de workshop op donderdag 27 november in bibliotheek Papendrecht, 11.00 – 13.00 uur, presenteren we onze 10 favoriete apps voor de tablet, zowel Android als iPad. De workshop begint met een instructie van de apps, waarna je de apps zelf uit gaat proberen. Je kunt gebruik maken van de iPads van de Bibliotheek AanZet. Dit scheelt tijd omdat je de apps dan niet zelf hoeft te downloaden.

In het kort
Wat:            workshop Tabletgebruikers met enige ervaring (beginners plus – gevorderden)
Wanneer:        donderdag 27 november, 11.00 – 13.00 uur
Waar:            bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Voor wie:        beginners plus - gevorderden
Aantal deelnemers:    min 6; max 14

Wanneer?
27 november 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.