Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekpresentatie Loes den Hollander

Boekpresentatie Loes den Hollander

De schrijfster van het dit jaar verschenen boek Schijnvertoon komt woensdag 26 november  naar Bibliotheek Papendrecht om over dit boek en haar werk te vertellen.

Loes den Hollander is geboren in Nijmegen en woont in de kop van Noord Holland. Zij schrijft al sinds ze kan lezen en er werd al werk van haar gepubliceerd toen ze tien jaar oud was. Ze bouwde een carrière op in de gezondheidszorg en was vele jaren verbonden aan Denkbeeld, het tijdschrift voor psychogeriatrie; aanvankelijk als redacteur en later als hoofdredacteur.

Nadat ze medio 2006 haar carrière in de gezondheidszorg beëindigde, debuteerde ze in november van dat jaar bij uitgeverij Karakter met de literaire thriller Vrijdag. Dit succesvolle debuut was het begin van een permanente stroom literaire thrillers, waaraan inmiddels ook al een paar verhalenbundels en novelles zijn toegevoegd. Van haar boeken zijn in totaal al meer dan 650.000 exemplaren verkocht.

De lezing van Loes den Hollander begint om 19.30 uur; de zaal is om 19.00 uur open. De kaartjes kosten 7,50 euro en zijn te verkrijgen bij Bibliotheek Papendrecht, Markt 2, 3351 AZ Papendrecht (tel. 078-6205500). Degenen die in het bezit zijn van kaartjes voor de lezing die de schrijfster op 25 juni in Papendrecht zou geven, kunnen deze gebruiken als entreebewijs.

Wanneer?
26 november 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.