Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Schrijvers voor Gerechtigheid in Concert

Schrijvers voor Gerechtigheid in Concert

De Schrijvers voor Gerechtigheid gaan op tour, op Unplugged Tour welteverstaan!

Over Schrijvers voor Gerechtigheid

Schrijvers voor Gerechtigheid: een christelijk schrijverscollectief met een missie. Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over. Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk.

Entreekaarten € 7,50 

Wanneer?
16 november 2014 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Schrijvers voor gerechtigheid
Locatie:
De Schuilplaats, Schooldwarsstraat 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.