Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koerdische evangelist spreekt bij Baptisten Papendrecht

Koerdische evangelist spreekt bij Baptisten Papendrecht

Woensdagavond 5 november organiseert VBG Papendrecht in haar nieuwe gebouw een avond met de Koerdische evangelist Faraidoun. Samen met zijn vrouw runt hij een opvanghuis voor Koerden in Rotterdam. Naast zijn werk onder deze doelgroep onderhoudt hij banden met vervolgde christenen in het Midden-Oosten. Gezien de actualiteit hoopt het een boeiende avond te worden.

Faraidoun heeft een bewogen geschiedenis achter de rug. Als jonge moslim vluchtte hij uit Koerdistan; een land waar onder het regime van Hoessein veel onrust en oorlog heerste. In Nederland hoopte hij de vrede en rust te vinden waar hij zo naar had verlangd, maar zijn hart bleef leeg.

In het asielzoekerscentrum kwamen christenen hem opzoeken, week na week. Faraidoun: "In het begin deed ik onaardig tegen ze, maar hun liefde fascineerde mij. Het was die liefde die mij overtuigde van de liefde van Jezus. Nu volg ik Hem en heb ik Hem ook lief."

Wanneer?
5 november 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vrije Baptistengemeente Gemeente
info@baptistenpapendrecht.nl
Locatie:
Poldermolen 7
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.