Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing over Idylles in de polder

Lezing over Idylles in de polder

Donderdagavond 30 oktober organiseert de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ een lezing over bloemrijke Idylles in de polder. Met deze Idylles wordt de biodiversiteit van de streek gestimuleerd. Idylles zijn openbaar toegankelijk en vormen naast een mooi decor een bron van
inspiratie om zelf mee aan de slag te gaan.

Anthonie Stip van De Vlinderstichting zal tijdens de lezing laten zien waarom deze Idylles nodig zijn en wat ze op kunnen leveren voor de vlinders en bijen in de Alblasserwaard.

Esther Dijkstra zal daarna in woord en beeld de aanleg en het beheer van de Idylle bij de Schaapskooi Ottoland beschrijven. Op de avond zijn zakjes zaad verkrijgbaar om je eigen miniIdylle aan te leggen. De lezing begint om 19:30 in het Streeknatuurcentrum Alblasserbos, Matenaweg
1 te Papendrecht. Toegang bedraagt €2,50.

Wanneer?
30 oktober 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.