Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis in vernieuwde Harp Lesruimte

Open huis in vernieuwde Harp Lesruimte

Al ruim drie jaar geeft Frouke Leeuwendal harples in Papendrecht. Het aantal leerlingen is in tussentijd dusdanig gegroeid, dat haar lesruimte toe was aan een uitbreiding. Afgelopen maart is de eerste paal de grond in gegaan, en sindsdien ging de bouw in rap tempo verder. De lesruimte is inmiddels gereed en volop in gebruik.

Harporkest
Dit jaar wordt een bijzonder lesseizoen. Vanwege de grote ruimte heeft Frouke nu de mogelijkheid om meerdere leerlingen tegelijk te ontvangen. Om dit te vieren heeft zij samen met haar bevriende harpcollega Antoinette Rath een project voor leerlingen georganiseerd. Ze hebben een harporkest opgericht, en gaan op verschillende locaties optreden. Het oefenen kan nu in de nieuwe harpkamer plaatsvinden.

Nieuw: de instapcursus voor kinderen vanaf 5 jaar
In Frouke’s lespraktijk krijgen zowel kinderen als volwassenen les. Met nieuwe leerlingen wordt er gestart met de “instapcursus” van 8 lessen. Hier worden de beginselen van het harpspelen aangeleerd. Nieuw dit seizoen is de instapcursus voor kinderen vanaf 5 jaar. Zij krijgen les op vrolijke kleine kinderharpjes. Afhankelijk van de inschrijvingen kunnen zij alleen, of samen les krijgen.

Open huis
Op zaterdag 25 oktober staan bij Frouke de deuren voor u open. Enkele leerlingen van het orkest geven die middag  gratis mini-concerten waarbij ze stukjes van het “Carnaval der Dieren” van Camille Saint-Saëns zullen laten horen.  Aansluitend na elk concert krijgen de bezoekers zelf de kans om even achter een van de harpen te duiken, en te ervaren hoe leuk harpspelen is.
De concerten vinden plaats aan de Karel Doormanlaan 2 te Papendrecht. Aanvang van de mini-concerten: 15:00, 15:30 en 16:00.
Voor de eerste drie aanmeldingen geeft Frouke een korting van 10 % op de instapcursus.

Wanneer?
25 oktober 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Frouke Leeuwendal
Locatie:
Karel doormanlaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.