Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Halloween knutselmiddag

Diverse leuke halloweenfiguren, deze gaan we versieren met foam clay, of kleuren met stift. Natuurlijk word er ook gezorgt voor drinken en wat lekkers, kosten 10 euro per persoonaanmelden via info@mirandaschmink.nl adres krijgt u na aanmelding!

Wanneer?
22 oktober 2014 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Miranda Schmink
0651064462
kimmiranda3@hotmail.com
Locatie:
papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.