Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Demodag Traagschuimmatras

Een goede nachtrust is belangrijk. Daarom vindt in oktober in de Rivas Leef&-gezondheidswinkel in Papendrecht een demodag over de traagschuimmatrassen van Joerns Healthcare plaats. Bezoekers kunnen tijdens deze dag de matrassen vrijblijvend proberen en hun vragen stellen aan de leverancier. Bovendien ontvangen zij tot en met vrijdag 31 oktober tot 50% korting op de aankoop van traagschuimmatrassen, kussens, dekbedden en anti-transpiratie covers.

Goede nachtrust
In de Rivas Leef&-gezondheidswinkels vinden bezoekers een uitgebreid aanbod van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen. ‘Gezondheid is een kostbaar bezit en kent vele facetten; beweging, voeding en ontspanning’, vertelt Sabrina van Eck, teamleider bij Rivas. ‘Comfort, veerkracht, ondersteuning en drukverdeling dragen bij aan een goede nachtrust. Deze traagschuimmatrassen staan hierom bekend en worden veelal gebruikt in een medische omgeving. Maar via Rivas Leef& is dat voor mensen ook thuis bereikbaar.’

Demodag: datum en locatie
Tijdens de demodag geeft de leverancier vrijblijvend uitleg over de verschillende matrassen en kussens en vertelt wat een ‘medisch, drukverdelend matras’ kan bieden. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijk advies over materialen, slapen en houding. Bezoekers kunnen voor de demodag terecht in:

•    Papendrecht (De Markt)  : vrijdag 17 oktober van 14.00 tot 16.00 uur


Proefopstelling
Naast de demodag vinden bezoekers in de Rivas Leef&-gezondheidswinkel een proefopstelling. Hier kunnen ze tijdens openingstijden de traagschuimmatrassen vrijblijvend proberen. Dat is mogelijk tot en met vrijdag 31 oktober.

Meer informatie
De Rivas Leef&-gezondheidswinkels hebben een uitgebreid aanbod van zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen in de thema’s Leef& Proef, Leef& Ontspan, Leef& Beweeg, Leef& Groei en Leef onbezorgd. De artikelen zijn te leen, te huur en te koop. Kijk voor de openingstijden en adresgegevens van alle winkels op www.rivas.nl.
Meer informatie over en prijzen van de traagschuimmatrassen, kussens, dekbedden en anti-transpiratie covers zijn te vinden op www.rivas.nl/gezond-leven.

Wanneer?
17 oktober 2014 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
De Markt
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.