Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De langste eettafel

De langste eettafel

Van 25 september t/m 4 oktober vindt de ‘Week tegen Eenzaamheid’ plaats. Ook in Papendrecht schenken wij hieraan graag aandacht.

Vandaag is er ‘De Langste Eettafel’.
Van jong tot oud is van harte welkom voor een heerlijk diner met voor-, hoofd- en nagerecht in restaurant De Pepermolen, P.S. Gerbrandystraat 6. Inloop 18.30 uur, start 19 uur. We hebben ruimte voor 57 personen, meld u dus tijdig aan!

De kosten bedragen € 5,00 p.p. Deelname op volgorde van aanmelding via de BWI.

Wanneer?
29 september 2014 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
BWI
078-6154741
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
restaurant De Pepermolen, P.S. Gerbrandystraat 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.