Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumconcert Friends/Forever

Jubileumconcert Friends/Forever

Chr. kinderkoor Friends bestaat dit jaar 15 jaar. Tienerkoor Forever bestaat dit jaar 6 jaar. Beide koren staan onder de enthousiaste leiding van Simone Leeuwesteijn. De vaste pianist van beide koren is Bart Kuntz.

Het jubileum van Friends en Forever zal vandaag gevierd worden met een muzikaal feest in de Sionskerk. Het thema van de avond is: Groot en Geweldig! Tevens is er een samengestelde band.

De avond begint om 19.30 uur en de kerk gaat om 19.00 uur open.
De toegang is vrij, wel zal er een collecte gehouden.

Wanneer?
26 september 2014 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Sionskerk aan de Rubensstraat 35
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.