Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Mantelzorg-bijeenkomst

Mantelzorg-bijeenkomst

Bijeenkomst voor alle mantelzorgers uit Papendrecht.

Op donderdag  11 sept. organiseren BWI Papendrecht en de afdeling Mantelzorg van MEE Drechtsteden een bijeenkomst voor mantelzorgers met het thema: Zentangle tekenen; jezelf creatief uiten.  Locatie: Residence Gerbrandy, P.S. Gerbrandystraat 31,3354 BR Papendrecht,
T 078 – 615 47 41. Tijdstip is: van 19.30 -21.30 uur . Zaal is open om 19.15 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en de kosten bedragen  € 5,- per persoon.
Aan deze workshop kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet door gaan en wordt u hierover ingelicht. U kunt zich inschrijven tot woensdag 3 september. Schrijf u snel in want vol=vol!

 
Wat is Zentangle tekenen?
Zentangle is een eenvoudige en ontspannende methode om mooie tekeningen te maken van herhalende lijnen en patronen. Het is een speciale kunstvorm die uw creativiteit stimuleert en aandacht verhoogt. Het leuke is dat iedereen het kan (echt waar!) en dat u het overal kunt doen. Het enige nadeel is dat het nogal verslavend kan zijn.

Wij hebben voor deze workshop gekozen om u als mantelzorger te helpen uw gevoel de ruimte te geven. Het is bekend dat mantelzorgers vaak worden uitgedaagd te handelen vanuit het verstand. Als u langere tijd voornamelijk uit verstand handelt en uw gevoel opzij zet, dan raakt u makkelijker uit balans. Door weer even iets vanuit uw gevoel te doen bent u echt even bezig voor uzelf. En u kent ons motto; “Als je voor een ander zorgt, moet je ook goed voor jezelf zorgen”

Deze workshop zal geleid worden door Mevrouw Lia van den Berg. Zij is KunstZinnig counselor/coach en trainer bij NeCo. Zij richt zich in haar praktijk op volwassenen die zich in een moeilijke periode van hun leven bevinden en/of die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Dit doe zij d.m.v. ‘De Kracht van de Verbeelding’. Een combinatie van innerlijke beelden (imaginatie) en KunstZinnige opdrachten. Ze werkt met zowel individuen als kleine groepen.

Voor aanmelden of meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact op nemen met Laura Koorevaar, Steunpunt Mantelzorg BWI-Papendrecht, telefoonnummer: 078-615 47 41 of via email: l.koorevaar@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
11 september 2014 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.