Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven en slechthorenden

Ontmoetingspunt (plots-)laatdoven en slechthorenden

Donderdag 4 september om 14.00 uur organiseert BWI en Stichting Plotsdoven weer een ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden in de grote zaal, P.S. Gerbrandystraat 31. Gastspreker is Serrie Kamerling, opbouwwerker ten behoeve van het project ‘Doventhuisgemeente’ van de Protestantse Kerk. Een project dat gericht is op versterking van de positie en deelname van dove en slechthorende mensen in bestaande kerken. Deels door onderzoek en deels door mensen te steunen die daaraan willen werken of nieuwe kerkvormen willen ontwikkelen.

Het is niet de bedoeling u ergens van te overtuigen, maar juist om van een ander te leren. Daarnaast kunt u uw vragen en ervaringen delen met een ervaringsdeskundige van de stichting Plotsdoven en slechthorenden. U en ook uw partner zijn van harte welkom (tevens indien u niet woonachtig bent in Papendrecht). De toegang is gratis. Voor inlichtingen kunt u op werkdagen contact opnemen Pauline van der Kraan, BWI op telefoonnummer: 078- 6154741 of per email:  info@bwi-papendrecht.nl
 

Wanneer?
4 september 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.