Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bethelehemkerk organiseert in juli en augustus wekelijkse koffieochtenden.

Bethelehemkerk organiseert in juli en augustus wekelijkse koffieochtenden.

Zomerkoffie: Koffie en ontmoeting voor jong en oud.

Deze zomer organiseert de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wekelijks koffieochtenden. Onder de naam Zomerkoffie is iedereen die de zomer doorbrengt in Papendrecht welkom voor een gezellige ontmoeting.

Jong en oud kunnen tussen 9.45 en 12.00 uur binnenlopen. De gehele ochtend staat de koffie klaar voor iedereen die in deze stille zomermaanden anderen wil ontmoeten. De Zomerkoffie wordt in de hele maand juli iedere woensdag georganiseerd en vanaf 1 augustus iedere vrijdag. Naast koffie en iets lekkers zijn er ook tijdschriften en spelletjes en er is ruimte voor een luisterend oor. De ontmoeting met elkaar staat centraal.

Initiatiefnemers ds. Thea Bouwman en Klarinne Labooy hopen dat steeds meer mensen uit Papendrecht de ochtenden bezoeken. “Iedereen is welkom. Voor de kinderen zorgen we voor voldoende speelgoed en ouderen ontmoeten vaak bekenden uit het dorp. De zomermaanden zijn voor veel mensen veel stiller dan andere maanden. Met een open deur en verse koffie en thee proberen we daar in ieder geval één ochtend per week verandering in te brengen. Iedereen is van harte welkom even binnen te lopen”.

De zomerkoffie wordt vanaf 09.45 uur geschonken op de woensdagen 2, 9, 16 en 23 juli en de vrijdagen 1, 8, 15, 22 en 29 augustus in de Bethlehemkerk (Van der Palmstraat 1) te Papendrecht.

Wanneer?
Van 1 augustus 2014 09.45 uur tot 29 augustus 2014 00.00 uur
Organisator
Herv. Gem. 'Bethlehemkerk'
Locatie:
Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.