Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderdisco Interval

Kinderdisco Interval

Vrijdag 4 juli organiseert jeugdcentrum Interval de laatste kinderdisco van dit seizoen. Tussen 19.00 en 21.00 uur zijn alle kids ( 6-12 jaar) weer welkom om los te gaan op de muziek gedraaid door onze dj’s. Bij mooi weer zal deze disco plaatsvinden bij de buren van Interval (zwembad de Hooght). Dit wordt woensdag 2 juli besloten en vermeld op www.intervalpapendrecht.nl . Kinderen dienen na afloop ‘binnen’ opgehaald te worden.

De entree voor deze speciale zomerdisco is € 1,50 p.p. 

Wanneer?
4 juli 2014 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Jeugdcentrum Interval
Locatie:
de Lange Tiendweg 8a
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.