Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie van Carel Gosse

Expositie van Carel Gosse

 In de maanden mei tot en met juli zal een expositie van Carel Gosse te zien zijn in het Streeknatuurcentrum van de Natuur- en Vogelwacht ‘De Alblasserwaard’ (NVWA).

Carel Gosse is het pseudoniem van C.G. van den Anker. Carel schildert al ruim 50 jaar. Hij combineerde zijn hobby fotografie met zelfstudie in aquarel-, gouache-, olie- en acrylverftechnieken. Hij laat zich inspireren door zijn eigen foto’s, maar ook door foto’s uit tijdschriften en geeft daar zijn eigen draai aan. De thema’s zijn heel verschillend: verhalend en ze zweven vaak tussen realisme en magisch realisme.
Tijdens de expositie bij de NVWA zullen voornamelijk dierschilderijen te zien zijn. Mocht u meer willen weten over de schilderijen, neem dan eens een kijkje op www.anker-paintings.nl of neem contact op met schilder Gosse via carelgosse@gmail.com of 078-6915725.

Wanneer?
Van 1 mei 2014 00.00 uur tot 30 juni 2014 00.00 uur
Organisator
Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard
Locatie:
Streeknatuurcentrum Alblasserwaard aan de Matenaweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.