Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Braderie Woonzorgcentrum de Markt

Inzameling spullen voor De Markt

Papendrecht, 28 mei 2014 – Woonzorgcentrum De Markt in Papendrecht, onderdeel van Rivas Zorggroep, houdt op zaterdag 28 juni een braderie. Deze braderie bestaat onder andere uit een uitgebreide rommelmarkt. Mensen die nog verkoopbare spullen hebben die ze niet meer gebruiken, maken de organisatie hier erg blij mee!

Inleveren
Tweedehands spullen, met uitzondering van grote elektronische producten en grote meubels, kunnen van dinsdag 10 juni tot en met vrijdag 27 juni worden ingeleverd bij de receptie van De Markt aan de Markt 24 in Papendrecht. Voor eventuele vragen, neem contact op met Jamila Azahaf, activiteitenbegeleider bij De Markt via (078) 644 32 00.

Braderie
Jong en oud zijn natuurlijk ook van harte welkom om de braderie te bezoeken op zaterdag 28 juni. Deze vindt plaats van 10.00 tot 15.00 uur. Naast de rommelmarkt vinden bezoekers er handgemaakte cadeauartikelen en kunnen zij hun geluk beproeven met verschillende spellen. Ook wordt er gezorgd voor lekkere hapjes en drankjes. De opbrengst van de braderie wordt gebruikt voor extra activiteiten voor de bewoners van De Markt.

 

Wanneer?
28 juni 2014 van 10.00 tot 15.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Woonzorgcentrum De Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.