Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Powerpark

Het Vondelpark staat tijdens Powerpark weer bol van de activiteiten voor jong en oud.

Powerpark is een gratis toegankelijk evenement dat bestaat uit een middagprogramma en een avondprogramma. Het begint om 13.00 uur en duurt tot 23.30 uur.

Tijdens het middagprogramma (13.00 – 17.00 uur) kan jong en oud kijken, luisteren én meedoen met activiteiten van veel Papendrechtse verenigingen. Verder zijn er voor de kids veel attracties (o.a. bungee-jump, springkussen en circusworkshops). Geniet op het veld of onder het genot van een drankje op het terras van optredens op het podium van onder meer Excelsior en sportcentrum Physique

’s Avonds staat zoals altijd muziek centraal. Vanaf 19.00 uur wisselen lokaal talent en grote namen elkaar af. De lokale dj’s Mathijs&Floris brengen je in de juiste stemming. Ook DJ T-Style (winnaar van de PPD DJ Contest) en Julia v.d. Toorn (winnares van de laatste editie van The Voice of Holland) laten van zich horen.

Volg de website, waar de komende weken het complete programma met alle details bekend gemaakt wordt.

Ook deze 13de editie van Powerpark is gratis toegankelijk. Het wordt georganiseerd door de gemeente Papendrecht (Jeugdcentrum Interval).

Wanneer?
28 juni 2014 van 13.00 tot 23.30 uur
Organisator
Hannelore van Hamburg
770 81 65
info@papendrecht.nl
Locatie:
in het Vondelpark
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.