Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Eetplezier & Beweegkriebels

Een workshop voor ouders van kinderen van 0-4 jaar die graag een lekker actief en gezond kind willen. Maar: wat als uw kind niets wil eten? Of als er veel strijd aan tafel is? Wat moet u doen als uw peuter het liefst de hele dag binnen zit?

Soms is opvoeden moeilijk. Maar: gezond én gezellig, dat kan écht. De workshop Eetplezier & Beweegkriebels helpt u op weg. Tijdens de workshop ziet u filmpjes met herkenbare, belangrijke opvoedmomenten én de reactie en adviezen van kinderpsychologe Tischa Neve. Natuurlijk kunt u ook zelf mee praten. U kunt reageren, vragen stellen en ervaringen delen met andere ouders. En: u komt zelf ook in actie, samen met uw peuter!

U kunt zich samen met uw kind telefonisch aanmelden bij het CJG via telefoonnummer 078-644 52 00. Deelname is gratis.

Wanneer?
27 juni 2014 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
CJG
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.