Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Puike proefjes & excellente experimenten in bibliotheek Papendrecht

Lukt het jou om met een satéstokje in een ballon te prikken zonder dat deze ontploft? Ben je al eens door een velletje A4-papier gestapt en heb jij ooit een vierkante zeepbel gemaakt, een zeepmonster of een regenboog in je melk? Biebteam De Boekenwurmen organiseert op vrijdag 27 juni een middag vol grappige en spannende experimenten. Loop tussen 15.30 – 17.00 uur de bibliotheek binnen, doe de meest (te) gekke proefjes en laat je verwonderen! Bij mooi weer gaan we de experimenten buiten in de tuin doen.  

In het kort
Wat: proefjesmiddag bibliotheek Papendrecht
Wanneer : vrijdag 27 juni, 15.30 – 17.00 uur
Waar: bibliotheek Papendrecht, Markt 2
Toegang: gratis
Voor wie: kinderen van 7-12 jaar

Wanneer?
27 juni 2014 van 15.30 tot 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.