Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Zwangerschapsyoga van Rivas

Cursus Zwangerschapsyoga van Rivas Zorggroep van start in Papendrecht

Papendrecht, 05 juni 2014 – Aanstaande moeders kunnen vanaf 26 juni 2014 weer deelnemen aan de cursus Zwangerschapsyoga in Papendrecht. Tijdens de cursus krijgen deelnemers handvatten om zich goed voor te bereiden op de bevalling.

Deskundige begeleiding
Tijdens de cursus Zwangerschapsyoga bereiden deelnemers zich onder deskundige begeleiding van yogadocenten op een ontspannen manier voor op hun bevalling. Ze raken vertrouwd met hun ademhaling en leren deze gebruiken om zich te ontspannen en concentreren. Daarnaast leren ze technieken om lichamelijke ongemakken te verlichten, ook tijdens de zwangerschap. Tot slot krijgen ze tijdens de cursus veel praktische informatie.

Voor en na de bevalling
De cursus bestaat uit tien lessen, waarvan negen lessen vóór de bevalling plaatsvinden. Bij een van deze lessen is er ook een rol voor de partner. De tiende en laatste les vindt na de bevalling plaats. Hierin ligt het accent op het weer in balans brengen van het lichaam. Daarom gaan de deelnemers in deze laatste les aan de slag met spierversterkende en ontspanningsoefeningen.

Aanmelden en kosten
Starten met de cursus Zwangerschapsyoga is mogelijk bij een zwangerschap van ongeveer 23 weken. De eerste cursusbijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 juni 2014 van 20:20 uur tot 21:35 uur bij Rivas Zorggroep aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. Deelname aan Zwangerschapsyoga is alleen mogelijk na aanmelding via Rivas Zorglijn 0900-8440 of www.rivas.nl.

De kosten voor deelname bedragen € 185,- per persoon. Rivas-pashouders of kraamzorgcliënten van Rivas ontvangen 10% korting. Deelnemers die een Voordeelpas én kraamzorg van Rivas hebben, ontvangen 20% korting. Afhankelijk van de zorgverzekering wordt een gedeelte van deze kosten vergoed.

Wanneer?
26 juni 2014 van 20.20 tot 21.35 uur
Organisator
Rivas Zorggroep
Locatie:
Seringenstraat 16
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.