Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Loes den Hollander AFGELAST

Lezing Loes den Hollander AFGELAST

DEZE ACTIVITEIT GAAT NIET DOOR!

De schrijfster van het dit jaar verschenen boek Schijnvertoon komt 25 juni naar Bibliotheek Papendrecht om over dit boek en haar werk te vertellen. (Tot nader order uitgesteld)

Loes den Hollander is geboren in Nijmegen en woont in de kop van Noord Holland. Zij schrijft al sinds ze kan lezen en er werd al werk van haar gepubliceerd toen ze tien jaar oud was. Ze bouwde een carrière op in de gezondheidszorg en was vele jaren verbonden aan Denkbeeld, het tijdschrift voor psychogeriatrie; aanvankelijk als redacteur en later als hoofdredacteur.

Nadat ze medio 2006 haar carrière in de gezondheidszorg beëindigde, debuteerde ze in november van dat jaar bij uitgeverij Karakter met de literaire thriller Vrijdag. Dit succesvolle debuut was het begin van een permanente stroom literaire thrillers, waaraan inmiddels ook al een paar verhalenbundels en novelles zijn toegevoegd. Van haar boeken zijn in totaal al meer dan 650.000 exemplaren verkocht.

 

Wanneer?
25 juni 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Bibliotheek AanZet
Locatie:
In de bibliotheek aan de Markt 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.