Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lustrumconcert Saxofoonkwintet

Lustrumconcert Saxofoonkwintet

Op zaterdag 21 juni sluit Saxofoonkwintet Excelsior het lustrumjaar van de populaire concertserie “Aangenaam goud” af. Dit jaar bestaat de Papendrechtse concertserie, die georganiseerd wordt door Rivas Zorggroep in samenwerking met de Culturele Raad Papendrecht, vijf jaar. Concerten, waarnaar bewoners, omwonenden en overige geïnteresseerden inmiddels hun weg gevonden hebben. Aanstaande zaterdag vindt het concert plaats in woonzorgcentrum De Markt te Papendrecht. Belangstellenden zijn welkom om 10.30 uur en de toegang is gratis.

Saxofoonkwintet Excelsior bestaat uit vijf enthousiaste leden van de muziekvereniging Excelsior uit Papendrecht. Voor het saxofoonkwintet is dit het tweede optreden binnen de concertserie. Een bijzonder concert, omdat zij vijf jaar geleden de populaire concertserie openden. De musici spelen op 1 sopraan sax, 2 alt saxen , 1 tenor sax en 1 bariton sax. Ze spelen bekende Nederlandse liedjes, maar het kan zomaar zijn dat de Beatles om de hoek komen kijken en ineens ook een klassiek stuk.
Het kwintet zal er een gevarieerd geheel van maken.

Wanneer?
21 juni 2014 van 10.30 tot 00.00 uur
Organisator
Saxofoonkwintet Excelsior
Locatie:
De Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.