Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Juni in teken van ‘Bewegen is gezond’ bij Rivas

Juni in teken van ‘Bewegen is gezond’ bij Rivas Leef&-gezondheidswinkels

Bijna iedereen weet het: bewegen is gezond! Toch is het niet altijd gemakkelijk om voldoende te bewegen. Daarom staan de Rivas Leef&-gezondheidswinkels in de maand juni in het teken van ‘Bewegen is gezond’. Bezoekers kunnen de gehele maand deelnemen aan checks en screenings of vrijblijvend hun vragen stellen tijdens het inloopspreekuur.

Fitheidscheck
Met Fitcheck4you komen bezoekers er snel achter hoe het met hun fitheid is gesteld. Hiervoor voert de leefstijlcoach van Rivas Zorggroep een aantal metingen uit en kan er eventueel een korte conditietest worden gedaan. Aan de hand van de resultaten krijgt de bezoeker een persoonlijk advies. Rivas werkt voor deze fitheidscheck samen met de Dienst Gezondheid & Jeugd ZHZ. De minimale leeftijd voor deelname is 8 jaar.

Voor de gratis Fitcheck4you kunnen bezoekers op onderstaande data en tijden vrijblijvend binnenlopen bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel in:
•    Papendrecht, woonzorgcentrum De Markt: vrijdag 20 juni tussen 13.30 en 16.00 uur.

Screening wervelkolom
Bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel in Leerdam kunnen bezoekers op donderdag 19 juni hun wervelkolom gratis laten screenen. De medewerkers van Welness Center NL uit Geldermalsen controleren met een pijnloze methode de wervelkolom en spieren en zenuwen die hier omheen liggen. De screening duurt, inclusief uitleg en vrijblijvend advies, ongeveer tien minuten. Geïnteresseerden kunnen vooraf een afspraak maken via Rivas Zorglijn 0900-8440. De screening vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.

Gratis stappenteller voor Rivas-pashouders
Voor Rivas-pashouders ligt in juni in alle Rivas Leef&-gezondheidswinkels een gratis stappenteller klaar. Op vertoon van hun Rivas Voordeelpas kunnen de pashouders deze afhalen. Dit geldt zolang de voorraad strekt. De adressen en openingstijden van de winkels zijn te vinden op www.rivas.nl.

Wanneer?
20 juni 2014 van 13.30 tot 16.00 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
Woonzorgcentrum De Markt
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.