Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Han Weber opent eerste fase recreatiegebied Alblasserpoort

Han Weber opent eerste fase recreatiegebied Alblasserpoort

Han Weber opent de eerste fase van recreatiegebied Alblasserpoort. Gebiedscoöperatie Alblasserpoort (een samenwerkingsverband van diverse lokale organisaties en de gemeenten Molenwaard en Papendrecht) heeft hier verschillende projecten gerealiseerd, zoals wandelroutes en bewegwijzering. Daarmee wordt het gebied om het gebied recreatief ontsloten.

Wanneer?
14 juni 2014 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Gemeente Papendrecht
Locatie:
Alblasserpoort
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.