Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kinderstraatspeeldag Breitnerstraat

Kinderstraatspeeldag Breitnerstraat

Voor de 8e keer organiseert het Bewonerscollectief Breitner de Kinderstraatspeeldag. Wat begon met een springkussen en een paar dozen stoepkrijt is uitgegroeid tot een waar spektakel, waarbij voor de kids alles gratis is.

De organisatie heeft de openingstijden verandert, het wordt nu van 12.30 tot 16.30 uur, en zoals gebruikelijk krijgen de kids bij de ingang een strippenkaart met daarop een strip voor een suikerspin, poffertjes, popcorn, een patatje en ???. Voor de begeleiders is er gratis een kop koffie.

Natuurlijk laat de organisatie de leuke attracties terugkomen. Zo zijn er dit jaar weer de nostalgische draaimolen, de octopussy en de nodige springkussens, de Scoutinggroep van Brederode is weer aanwezig. De meest bijzondere attractie van dit jaar is waarschijnlijk de klimtoren van dertig meter. Als goed doel is de Stichting Dierenlot uitgenodigd. Zij komen met een echte dierenambulance.

De organisatie van de Straatspeeldag zoekt nog enkele vrijwilligers die willen assisteren, met name om toezicht te houden bij de springkussens. Opgeven kan via email.

Wanneer?
11 juni 2014 van 12.30 tot 16.30 uur
Organisator
bewonerscollectief Breitnerstraat
Locatie:
Breitnerstraat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.