Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt voor (plots-) laatdoven en slechthorenden

Ontmoetingspunt voor (plots-) laatdoven en slechthorenden

“Leven met slechthorendheid”

Donderdag 5 juni om 14.00 uur organiseert BWI en Stichting Plotsdoven weer een ontmoetingspunt voor (plots-)laatdoven en slechthorenden in de grote zaal, P.S. Gebrandystraat 31 met het thema “Leven met slechthorendheid”. Wat betekent het om slechthorend te zijn? Welke verschillende soorten slechthorendheid zijn er?

Welke maatregelen kunt u nemen om de slechthorendheid zo goed mogelijk te hanteren in uw dagelijks leven als slechthorende? Uw gastspreekster Karin Meijer van GGMD zal hierover vertellen en kan u wellicht wat tips geven. Daarnaast kunt u uw vragen en ervaringen delen met een ervaringsdeskundige van de stichting Plotsdoven en slechthorenden.

U en ook uw partner zijn van harte welkom (tevens indien u niet woonachtig bent in Papendrecht). De toegang is gratis. Voor inlichtingen kunt u op werkdagen contact opnemen Pauline van der Kraan, BWI op telefoonnummer: 078- 6154741 of per email:  info@bwi-papendrecht.nl

Wanneer?
5 juni 2014 van 14.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.