Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Sport- en spelmiddag

Sport- en spelmiddag

Jaarlijks sport- en spelmiddag georganiseerd door het wijkplatform, vrijwilligers en de wijkcoördinatoren van de Gemeente Papendrecht.
Voor de kinderen is er van alles doen op sport en spel gebied: voetbal, hoepelen, skippyballen, basketballen, frisbeeën en een trampoline.

Aan versnaperingen komen kinderen niets te kort, want met een strippenkaart kunnen de kinderen gratis allerlei lekkers halen, zoals broodjes en lekker fruit. Voor ouders en begeleiders is er koffie of thee op het terras.

Terugblik vorig jaar

Wanneer?
28 mei 2014 van 14.00 tot 17.00 uur
Organisator
Wijkplatform Molenvliet-Wilgendonk
Locatie:
Op het sportveld in de Wilgendonk
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.