Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Finale I want ToBe Famous

Finale I want ToBe Famous

Op zaterdag 24 mei vindt in theater De Willem, van der Palmstraat 4, de finale plaats van ‘I want ToBe Famous Papendrecht’; een unieke talentenjacht die de jeugd in Papendrecht een podium biedt waarop ze zichzelf kunnen presenteren op het gebied van muziek, dans, drama en/of andere creatieve of muzikale vaardigheden.

Een knallende halve finale op 10 april leverde 8 acts op die het tijdens de finale tegen elkaar gaan opnemen. De finalisten hebben persoonlijke coaching gekregen om hun act zo goed mogelijk neer te zetten. Maar ook de halve finalisten die niet door zijn, zetten samen met de finalisten een schitterende gezamenlijke act neer.   

Kaarten
Voor iedereen die deze prachtige uiting van Papendrechts creatief en muzikaal talent niet wil missen: kaarten zijn te koop aan de kassa van theater De Willem of online via www.theaterdewillem.nl. De finale begint om 20.15 uur. Een kaartje kost € 5,-.  

Organisatie
I want ToBe Famous is georganiseerd door ToBe cultuurcentrum, in samenwerking met gemeente Papendrecht, theater De Willem, Jeugdcentrum Interval, Christelijke Scholengemeenschap De Lage Waard, Willem de Zwijger College en RTV Papendrecht.

Wanneer?
24 mei 2014 van 20.15 tot 00.00 uur
Organisator
ToBe e.a.
Locatie:
theater de Willem
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.