Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorjaars- en familiemarkt in De Waalburcht

Voorjaars- en familiemarkt in De Waalburcht
In zorgcentrum De Waalburcht vindt zaterdag 24 mei een kleine voorjaars- en familiemarkt plaats. Jong en oud kunnen van 10.30 tot 14.30 uur verschillende activiteiten ondernemen in deze Rivas-locatie aan de Kleine Waal 6 in Papendrecht. Toegang is gratis. De opbrengst van de markt wordt gebruikt voor activiteiten voor de bewoners van De Waalburcht.
 
Cadeaus en livemuziek
‘Elk voorjaar wordt deze kleinschalige familiemarkt gehouden in De Waalburcht’, zegt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij De Waalburcht. ‘Dit jaar bestaat de markt uit een aantal kramen waar bezoekers onder andere kaarten en cadeaus kunnen kopen en hun geluk kunnen beproeven met het enveloppenspel. Een keyboardspeler zorgt voor vrolijke livemuziek. Fotograaf Peter Kraaijenveld is aanwezig om voor een leuke prijs foto’s te maken van de bezoekers.’
 
Iets extra’s voor de bewoners
De opbrengst van de markt wordt net als voorgaande jaren gebruikt voor iets extra’s voor de bewoners. Zo ontvingen zij recentelijk een elektrische rolstolfiets. Met deze fiets kunnen zij een fietstocht maken met een familielied of een medewerker. De rolstoelfiets kon worden aangeschaft dankzij donaties en de opbrengsten van eerdere markten en fairs.
 
Wanneer?
24 mei 2014 van 10.30 tot 14.30 uur
Organisator
Rivas
Locatie:
De Waalburcht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.