Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekenmarkt bij Excelsior Papendrecht

Boekenmarkt bij Excelsior Papendrecht
Op zaterdag 17 mei as. zal muziekvereniging Excelsior Papendrecht een boekenmarkt organiseren in het verenigingsgebouw. Het aanbod is zeer divers; veel prachtige romans en thrillers, Nederlandse literatuur, maar ook buitenlandse boeken. Ook LP’s en CD’s zijn te koop. 
 
Excelsior verzamelt al sinds jaar en dag boeken en andere bruikbare spullen die vervolgens op rommelmarkt en/of boekenmarkt te koop worden aangeboden. Gezien het grote aantal boeken, LP’s en CD’s dat steeds weer wordt verzameld, organiseert Excelsior nu weer een boekenmarkt, voor de liefhebbers die vrijblijvend kunnen zoeken in het grote aanbod. Excelsior biedt de bezoekers de mogelijkheid tussendoor een kop koffie/thee te gebruiken en een praatje te maken aan de gezellige bar in het verenigingsgebouw, Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolplein achterzijde). De boekenmarkt is van 09.00 tot 12.00 uur toegankelijk. 
 
Het inleveren van boeken, LP’s en CD’s is mogelijk op dinsdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur.
 
Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.
Wanneer?
17 mei 2014 van 09.00 tot 11.00 uur
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.