Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Nieuwbouwmarkt Papendrecht

Nieuwbouwmarkt Papendrecht

Vrijdag 16 mei wordt in het gemeentehuis van Papendrecht wederom een nieuwbouwmarkt georganiseerd waar diverse nieuwbouwprojecten in Papendrecht gepresenteerd zullen worden. De inloopavond is van 18.30 – 20.00 uur in de hal van het gemeentehuis van Papendrecht aan de Markt 22.

De projecten die gepresenteerd worden zijn Lagendijcke, De Hooght, Westeind, Merwehoofd en Oostpolder. Woningzoekenden kunnen zich uitgebreid, vakkundig en geheel vrijblijvend laten informeren over deze prachtige projecten in Papendrecht.

Niet direct op zoek naar een woning, maar toch benieuwd naar wat er gebouwd wordt? Ook omwonenden, passanten, bewoners en/of gebruikers en mensen die door hobby, studie of werk interesse hebben zijn van harte welkom op deze informatie avond. De nieuwbouwmarkt is een gezamenlijk initiatief van Boer & de Rooij Projectontwikkeling, BM Projectontwikkeling, Kooyman Eigen Huis, Rietveld Bouw, VORM Ontwikkeling en Waltmann Makelaars.

Wanneer?
16 mei 2014 van 18.30 tot 20.00 uur
Organisator
Gemeente e.a.
Locatie:
Gemeent4ehuis Papendrecht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.