Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tienercursus

Tienercursus

Tienercursus bij Volksuniversiteit Papendrecht.

In deze minicursus gaan tieners aan de slag met het opbouwen en vergroten van hun eigen zelfvertrouwen. Deze cursus is speciaal voor degene die middenin de puberteit zitten en tegen bepaalde dingen aan lopen in deze leeftijdsfase. De technieken en methodieken die gebruikt gaan worden komen vanuit coaching van sociale vaardigheden, ademhalingstechnieken, lichaamsbesef en het vergroten daarvan en het presenteren van jezelf.

Tevens worden innerlijke en uiterlijke verzorging besproken met in de laatste les aandacht voor visagie.
Op een frisse actieve en interactieve wijze, met open blik en visie worden deze lessen gegeven. Lijkt het je wat? Leuk als je komt. Deze cursus is bedoeld voor tieners vanaf 13 jaar. De cursus bestaat uit 4 lessen op dinsdagavond vanaf 22 april.

Wanneer?
Van 22 april 2014 00.00 uur tot 13 mei 2014 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.