Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Koffieconcert Vocal Group 'All Special'

Koffieconcert Vocal Group 'All Special'


In afgeslankte bezetting maar met een volledig nieuw repertoire, verzorgt Vocal Group 'All Special' op 10 mei een koffieconcert binnen de serie 'Aangenaam Goud'  van de Rivas en de sectie muziek van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Het concert vindt plaats in De Waalburcht aan de Kleine Waal 6 in Papendrecht. Iedereen is welkom vanaf 10.30 uur. Het concert duurt tot 11.15 uur.

Vocal Group 'All Special' bestaat uit geschoolde stemmen, onder leiding en coaching van Anneke den Breeker-Schijvens van de gelijknamige lespraktijk voor piano en zang. Begonnen wordt met een canon van Mozart "Alleluja" en een prachtig lied uit de Taizé: "Als alles duister is". Daarnaast brengen ze een gospel met een knipoog  ten gehore: "Going to Jordan". Jeanine en Rosanne verzorgen een solistisch optreden met het bloemenduet uit Lakmé. Een zeer gevarieerd programma met ook een verassend intermezzo op de piano!

De bezetting van Vocal Group 'All Special' bestaat uit:  Lieneke Jopse, Jeanine Kwakernaak, Rosanne Mudde, Gerdine Maat, Karin van Mourik, Ilse Wijnveldt en Jan Gosker.

Wanneer?
10 mei 2014 van 10.30 tot 11.15 uur
Locatie:
Kleine Waal 6
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.