Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Cursus Bewust bevallen Rivas Zorggroep van start

 Rivas Zorggroep gaat op dinsdag 13 mei 2014 in Papendrecht weer van start met de cursus Bewust bevallen. Aanstaande moeders die minimaal 23 weken zwanger zijn, kunnen hieraan deelnemen. Tijdens de cursus leren deelnemers meer over de veranderingen in hun lichaam tijdens de zwangerschap en krijgen ze handvatten om zich goed voor te bereiden op de bevalling.

Oefeningen
Een fysiotherapeut of oefentherapeut begeleidt de deelnemers tijdens de cursus Bewust bevallen. Deelnemers krijgen oefeningen voor de bekkenbodemspieren, maar ook voor ademhaling en ontspanning. Deze kunnen ze inzetten voor, tijdens en na de bevalling.
De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten van één uur. Bij twee hiervan is er ook een rol voor de partner. Acht bijeenkomsten vinden voor en één bijeenkomst vindt na de bevalling plaats. Daarom is het belangrijk dat deelnemers ongeveer in dezelfde fase van de zwangerschap zitten.

Aanmelden en kosten
De eerste cursusbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 13 mei 2014 van 20.30 uur tot 21.30 uur aan de Seringenstraat 16 in Papendrecht. Deelnemen aan de cursus Bewust bevallen is mogelijk bij een zwangerschap van minimaal 23 weken en na aanmelding via Rivas Zorglijn 0900-8440 of www.rivas.nl.

De kosten voor deelname bedragen € 143,- per persoon. Rivas-pashouders of kraamzorgcliënten van Rivas ontvangen 10% korting. Deelnemers die een Voordeelpas én kraamzorg van Rivas hebben, ontvangen 20% korting. Afhankelijk van de zorgverzekering wordt een gedeelte van deze kosten vergoed.

Wanneer?
25 april 2014 van 20.30 tot 21.30 uur
Locatie:
Seringenstraat 16
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.