Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Hoe beleef je dementie? Alzheimer Café Papendrecht

Hoe beleef je dementie? Alzheimer Café Papendrecht

Op donderdag 24 april is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Teuntje Andriessen te gast. Zij is psycholoog bij Rivas.
Mevrouw Andriessen spreekt over het thema “Beleving”. Allereerst zal er een film over dementie vertoond worden. Na de film gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van stellingen. Ook komt aan de orde hoe dementerenden en mantelzorgers dit ziekteproces beleven.
Na haar inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 6154741.

 

Wanneer?
24 april 2014 van 19.15 tot 21.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.