Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voetballen met Bert Konterman

Voetballen met Bert Konterman

Vandaag is er weer een voetbaltoernooi voor de Papendrechtse tieners en jongeren in het Vijverpark, net als voorheen georganiseerd door Missie Oost uit de Grote Kerk. Dit keer echter wel een heel bijzondere: de ex-profvoetballer van Feyenoord, Glasgow Rangers en het Nederlands elftal zal deze avond namelijk van de partij zijn.

Zie voor verder informatie ook dit bericht.

Wanneer?
23 april 2014 van 18.30 tot 00.00 uur
Organisator
Missie Oost uit de Grote Kerk
missieoost@gmail.com
Locatie:
Vijverpark bij de Sterflat
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.