Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Knutselmiddag @ Miranda Schmink

Knutselmiddag @ Miranda Schmink

Vandaag gaan we weer aan de knutsel!! wat gaan we doen?: canvas doek met Foam Clay , een glittertattoo, en geschminkt worden, kosten 10 euro!! uiteraard wat drinken en wat lekkers!! Wel even aanmelden! vol=vollocatie krijgt u bij aanmelding

Wanneer?
18 april 2014 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
miranda hoornweg
0651064462
kimmiranda3@hotmail.com
Locatie:
papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.