Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open dagen peuterspeelzalen Wasko

Open dagen peuterspeelzalen Wasko

Vandaag opent Wasko de deuren in al haar peuterspeelzalen in Papendrecht, Alblasserdam en Molenwaard.
Tijdens de open dagen zijn de veertien peuterspeelzalen open van 10.00 uur tot 12.00 uur. 

Peuters en hun ouders kunnen een kijkje komen nemen en spelenderwijs leren. De leidsters van de peuterspeelzalen staan klaar om de peuters kennis te laten maken met de peuterspeelzaal. Op de peuterspeelzalen van Wasko kunnen kinderen naar hartenlust puzzelen, fietsen, hollen, spelen met auto’s, poppen en verkleedkleren. Ook organiseren de leidsters allerlei activiteiten. Van samen zingen en dansen tot kleien, verven en buiten zandtaartjes bakken. Zo ontdekken peuters hoe leuk het is om samen te spelen en samen nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Bovendien is de peuterspeelzaal een goede voorbereiding op het basisonderwijs. Kinderen die de peuterspeelzaal hebben bezocht, blijken betere resultaten te behalen op de basisschool: leuk én leerzaam dus.

Meer informatie over de peuterspeelzalen is te vinden op de website.

Locaties in Papendrecht:

 

 • Dribbel, Moerbeihof 3       
   
 • Pinkeltje, Rozenstraat 36                                                                                             

 

 • Nijntje, Douwes Dekkerlaan 3-5  
       
 • Christelijke PSZ Het Visje, Mr. Troelstrastraat 100

 

 • De Kajuit, Zuidkil 51     
       
 • De Wielewaal, P. Zandstraat 1-3

 

 • De Boomhut, Stellingmolen 186 – 188        
   
 • De Optimist (peutergroep), Douwes Dekkerlaan 3-5
Wanneer?
12 april 2014 van 10.00 tot 12.00 uur
Organisator
Wasco
Locatie:
divers, zie bovenstaand
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.