Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Proeverij in de Landwinkel

Vandaag organiseren wij in samenwerking met 'H-EERLIJK eetwinkel en heerlijkheden' een gratis proeverij van kant en klare biologische maaltijden. Een kleine selectie van deze heerlijke maaltijden gaan wij opnemen in ons assortiment. En u mag komen voorproeven.
Graag nodigen wij u uit in onze Landwinkel, de mensen van H-EERLIJK zijn van 10.00- 16.00 uur aanwezig.

Wanneer?
12 april 2014 van 10.00 tot 16.00 uur
Organisator
De Heerlijkheid van Papendrecht
info@fruitheerlijkheid.nl
Locatie:
Kerkbuurt 56
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.