Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Tranen in mijn Koffie

Tranen in mijn Koffie

'Tranen in mijn Koffie'. Ontmoeting met vrouwen in de Ark.

Dit keer zal Judith Stoker, auteur van het boek 'Tranen in mijn koffie' een spreekbeurt houden. In het dagelijks leven vormt Judith samen met haar man Jan Willem een gezinshuis waar 5 pleegkinderen een liefdevol  plekje hebben. Daarnaast zal er op deze ochtend ook een getuigenis plaats vinden aan de hand van een schilderij van Kees Aalbers.

Tevens worden er kaarten en sjaals verkocht voor Open Doors en Woord en Daad. Het is al jaren een goede traditie dat er enkele keren een interkerkelijke vrouwenochtend of avond wordt gehouden. Dit keer is er gekozen voor woensdagmorgen 9 april. Deze bijeenkomsten wordt men liefdevol ontvangen door een team van gastvrouwen, die het de gasten graag naar de zin maken.

Judith Stoker is schrijfster van het boek “Tranen in mijn koffie”. Als men haar naam googled kan men alvast een voorproefje op  haar verhaal krijgen door de interviews op Family7 en Groot Nieuws radio te beluisteren.

Op de ochtend zelf zal haar boek ook te koop zijn, en kan deze desgewenst gesigneerd worden.

Judith heeft een bewogen leven achter de rug, en getuigt nu door middel van haar boek en spreekbeurten graag van haar genezing van alle beschadigde emoties die ze met name in haar jeugd heeft opgelopen. Ze weet zich hierin gedragen en geleid door God die een  liefdevolle Vader bleek te zijn, in tegenstelling tot hetgeen ze als kind vanaf de kansel hoorde. namelijk dat de weg naar de hel al geplaveid zou zijn.

Ze hoopt dat ze haar toehoorders mag inspireren om dit ook te ontdekken. Voor hen die zich nog in een depressie bevinden heeft ze de volgende bemoediging:” Er is licht aan het eind van de tunnel, misschien is die dichterbij dan je denkt. Ik heb geschreven over mijn weg uit een duister verleden naar een stralende toekomst waar God, Mijn Vader  uiteindelijk alle tranen van mijn  ogen zal afwissen”.

Ontmoeting Met Vrouwen
Toegang gratis, er is wel een collecte
De zaal is rolstoelvriendelijk, en er is kinderoppas
 

Wanneer?
9 april 2014 van 09.00 tot 00.00 uur
Organisator
De Ark
Locatie:
Rubensstraat 35
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.