Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingspunt voor plots- en laatdoven en slechthorenden

Ontmoetingspunt voor plots- en laatdoven en slechthorenden


Signcall: bellen met tekst, spraak en beeld

Kunt u mensen niet goed verstaan aan de telefoon, maar wilt u wel zelf kunnen bellen en gebeld worden? Dat kan met Signcall. Benieuwd hoe dit werkt? Op donderdag 3 april van 14.00 uur- 16.00uur komen de medewerkers van Signcall dat uitleggen tijdens het ontmoetingspunt voor doven en slechthorenden. Het ontmoetingspunt wordt georganiseerd door BWI en Stichting Plotsdoven. Met de software van Signcall kunt u bellen met tekst, spraak en beeld. Dit heet Total Conversation. De software kunt u installeren op uw computer, tablet en/of smartphone. U kunt dan bellen naar het alarmnummer 112, KPN Teletolk (om te bellen met en gebeld te worden door horenden) en diverse andere diensten.

Dankzij Signcall bent u altijd en overal bereikbaar. U kunt thuis, op uw werk en onderweg (weer) bellen en gebeld worden. Het abonnement op Signcall wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar.

Tijdens het ontmoetingspunt is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De toegang is gratis en er is een schrijftolk aanwezig. Meldt u vooraf aan om teleurstelling te voorkomen: BWI Papendrecht, 078-6154741 of info@bwi-papendrecht.nl Locatie: BWI, P.S. Gerbrandystraat 31, Papendrecht

Wanneer?
3 april 2014 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP)
615 47 41
bwi@swopapendrecht.nl
Locatie:
Het Dienstencentrum aan de Gerbrandystraat 31
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.