Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kunst en cultuur van Turkije

Kunst en cultuur van Turkije

In 3 maandagavonden ontdekt men bij Volksuniversiteit Papendrecht in woord en beeld hoe de grootse geschiedenis van Turkije zich weerspiegelt in de kunst en religieuze cultuur van dit land. Vanaf de vroegste oudheid hebben zich mensen gevestigd in wat nu de Republiek Turkije heet. De belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van Turkije worden tijdens deze cursus besproken. Men leert vanaf de prehistorie tot aan het ontstaan van het moderne Turkije alles over de kunst en cultuur van dit prachtige land.

Wanneer?
Van 17 maart 2014 19.30 uur tot 31 maart 2014 00.00 uur
Organisator
Volksuniversiteit Papendrecht
615 47 64
info@vupapendrecht.nl
Locatie:
Vondellaan 158
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.