Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kids Op koP: Beurs voor Kind en Ouders!

Een beurs voor Kinderen en Ouders uit Papendrecht eo.Tijdens deze beurs zullen kleine ondernemers uit Papendrecht zich presenteren dmv kraampjes, knutselactiviteiten en workshops. Terwijl u als ouder kennis kan maken met de ondernemers en hun producten/diensten/activiteiten kunnen de kinderen zich vermaken op het springkussen, knutselen of deelnemen aan een van de workshops. Dit alles wordt gratis aangeboden door de KOP-ondernemers.Kijk voor meer informatie op www.kop-papendrecht.nl.Hier kunt u zich vanaf 1 maart 2014 ook opgeven voor een van de workshops.

Wanneer?
29 maart 2014 van 13.30 tot 17.30 uur
Organisator
KOP-Papendrecht
0643127335
info@kop-papendrecht.nl
Locatie:
Sporthal De Laagt, Douwes Dekkerlaan, Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.