Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Supercars rijden met kinderen door de Alblasserwaard

Supercars rijden met kinderen door de Alblasserwaard

Zaterdag 29 maart 2014 organiseert de Tafelronde 140 Papendrecht een toertocht met exclusieve sportauto’s. De tocht gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht en is bedoeld voor kinderen die, om welke reden dan ook, regelmatig een bezoek aan het ziekenhuis moeten afleggen. Deze kinderen kunnen die zaterdag meerijden als passagier in een van de sportauto’s. Even weg uit de soms vervelende situatie en een lach is wat die middag telt. Er rijden diverse exclusieve sportauto’s mee waaronder diverse Ferrari’s, Aston Martin’s, & Porsche’s. 
 
Route
De karavaan staat rond 12.30 opgesteld bij het Raadhuisplein in Alblasserdam en vertrekt hier rond 13:00. Via Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland maakt de stoet een ‘pitstop’, om ca. 13.45 uur in Bleskensgraaf. Na 30 min vervolgt deze stoet zijn weg naar Sliedrecht waar ook een pitstop wordt gemaakt rond 14:15. Omstreeks 15:30 zal de karavaan zijn weg vervolgen en omstreeks 16:15 aankomen bij de Meent in Papendrecht. Bij deze 4 pitstops is er voor het publiek gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de schitterende wagens. De definitieve route en tijden staan een week voor het evenement op de website www.kidsandcars.nl.
 
Voor bedrijven en instellingen is het mogelijk om voor een bedrag van € 100,00 een auto te sponsoren.
 
Karten
In de avond op zaterdag 29 maart organiseert Tafelronde 140 Papendrecht voor Stichting Groot Hart (opgezet door Rob Kamphues) een endurance (bedrijven) kart toernooi. Een avondvullend programma die in het teken staat van karting, competitie, endurance en sensatie. Deze competitie start om 19.00 uur bij A15 Karting in Gorinchem. Gezellig eten en drinken in de tijd dat er gewacht wordt geven ook volop de mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast kan je deelnemen aan de slotrace wedstrijd op een miniatuur racebaan. Personen of bedrijven kunnen zich inschrijven  voor een heat van 1 uur, met maximaal 4 personen, om uiteindelijk een plaats te bemachtigen in de finale.
 
Tijdens deze avond is er een veiling met veilingmeester Rob Kamphues. De opbrengsten van deze dag worden volledig gedoneerd aan het goede doel, Stichting Groot Hart.
 
Bent u in het bezit van een exclusieve (sport)auto en wilt u meerijden of wilt u deelnemen aan karttoernooi geef u op via de site www.kidsandcars.nl.
 
Daarnaast zoeken wij "gewone" sponsors en ook nog hoofdsponsors. Zij verbinden hun bedrijfsnaam aan 1 van de heats en rijden natuurlijk mee met hun team in 1 van de endurance races. Als hoofdsponsor heb je tevens een extra heat op de avond, in de finale. Helpt u ons mee om tijdens deze avond een mooi bedrag aan Stichting Groot Hart te kunnen overhandigen?
 
Voor meer informatie kunt u kunt u de websites www.kidsandcars.nl en Facebook (www.facebook.com/tafelronde.papendrecht)
 

Wanneer?
29 maart 2014 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Tafelronde 140 Papendrecht
Locatie:
Papendrecht
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.