Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Alzheimer Café Papendrecht over logopedie bij dementie

Alzheimer Café Papendrecht over logopedie bij dementie

LOGOPEDIE BIJ DEMENTIE

Papendrecht – Op donderdag 27 maart is in het Alzheimer Café Papendrecht mevrouw Rosanne van de Griend te gast. Zij is werkzaam als logopedist bij Rivas.
Mevrouw van de Griend spreekt over het thema “Logopedie bij dementie”.  Een gesprek voeren met een dementerende gaat steeds lastiger. Veel familieleden en verzorgers worstelen met dit probleem. Rosanne van de Griend geeft de bezoekers van het Alzheimer Café praktische tips. Ook komen communicatie- en slikproblemen aan de orde. Aansluitend wordt tijdens een groepsgesprek dieper ingegaan op de ‘eigen’ ervaringen en de ziekte van Alzheimer.

Na haar inleiding bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

Het Alzheimer Café Papendrecht wordt georganiseerd door een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van Brede Welzijnsinstelling Papendrecht (BWI), de Rivas Zorggroep en Alzheimer Nederland.

Belangstellenden zijn van harte welkom in het restaurant van De Waalburcht, Kleine Waal 6. De avond begint om 19.30 uur (zaal open 19.15 uur) en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Brede Welzijnsinstelling Papendrecht, tel. 6154741.

Wanneer?
27 maart 2014 van 19.15 tot 21.30 uur
Organisator
Alzheimer Nederland
6154741.
Locatie:
De Waalburcht, Kleine Waal 6
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.